Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2775 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Osterpinze
2h 30 min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Osterpinzen
2u. 50min
Grammelknödel
1h 30min
Burgenländerkipferl
1h 25 min
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Bröselknödel
40 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Wurstknödel
1h 20 min
Waldviertler Knödel
1h