Purbacher Bohnenstrudel

Purbacher Bohnenstrudel

3.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln geviertelt
    120 g
  • Öl
    530 g
  • Semmeln, altbacken in Würfeln (ca. 1 cm)
    5
  • weiße Bohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht)
    1000 g
  • Salz nach Geschmack
    2 ¼ - 2 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    1 - 1 ½ EL
  • gezogener Strudelteig
    4 Blätter

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 23 g
Calorieën 2775 kJ / 663 kcal
Vetten 24 g
Vezels 21 g
Koolhydraten 88 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...