Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Milch
- 500 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 - 250 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 600 g Sauerkraut (siehe Tipp), abgetropft
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 5 Pfefferkörner, schwarz
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2880 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Mohnstrudel
2 godz. 30 min
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2 Std. 15 Min
Semmelknödel
50 Min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1小时 20 分钟
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Osttiroler Blattlstock
3 Std. 30 Min
Nussbeugerl
1h 55min
Leberreis
35 Min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Kärntner Kasnudeln
1 Std. 45 Min