Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rosinen
- 100 g Marillenschnaps (z. B. Barack, siehe Tipp)
- 90 g Walnüsse
- 500 g Milch
- 80 g Vanillezucker
- 4 Eidotter
-
40
g Speisestärke
of 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) - 8 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 160 g Feinkristallzucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 160 g Weizenmehl, universal
- 3 EL Kakaopulver
- Marillenmarmelade
- 250 g Schlagobers, gekühlt
- Schokosauce zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2448 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Waldviertler Mohnzelten
1 Std. 30 Min
Grammelpogatscherl
1 Std. 10 Min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
B'soffene Kapuziner
1 Std.
Mostschober
2h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Punschkrapferl
1 godz. 5 min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3 Std. 20 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Kardinalschnitten
3 Std.