Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ EL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Grammeln
- 300 g Weizenmehl, universal
- 20 g frische Germ
- 20 g Zucker
-
60
g Weißwein
of 60 g Milch und 1 Spritzer Essig - 2 Eidotter
- 60 g Sauerrahm
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 679 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1u. 20min
Fiakergulasch
2h 15min
Grammelstrudel
1u. 45min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Somloer Nockerl
9h
Purbacher Bohnenstrudel
45 Min
Osterpinzen
2h 50min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Wurstaufstrich
10min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1u. 15min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Bröselknödel
40min