Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ EL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Grammeln
- 300 g Weizenmehl, universal
- 20 g frische Germ
- 20 g Zucker
-
60
g Weißwein
of 60 g Milch und 1 Spritzer Essig - 2 Eidotter
- 60 g Sauerrahm
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 679 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Waldviertler Mohnzelten
1 godz. 30 min
Somloer Nockerl
9 Std.
Burgenländerkipferl
1h 25min
Purbacher Bohnenstrudel
45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Liptauer
15 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Wurstaufstrich
10 min
Gerührter Germgugelhupf
2 godz.
Eiaufstrich mit Topfen
10 min