Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
of 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Butternockerl
40 min
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1h 20 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min