Fleischstrudel für Suppe

Fleischstrudel für Suppe

4.6 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Butter in Stücken
    70 g
  • Karotten in Stücken
    150 - 200 g
  • Zwiebeln in Stücken
    120 g
  • Majoran, getrocknet
    2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Macis
    ¼ TL
    2 - 3 Prise Muskat, gemahlen
  • Faschiertes
    400 g
  • Ei
    1
  • gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
    1 Packung

Voeding per 1 Portion

Calorieën 252 kcal / 1055 kJ
Eiwitten 12 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 12 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 11 g
Natrium 373 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...