Fleischstrudel für Suppe
TM6 TM5

Fleischstrudel für Suppe

4.6 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 70 g Butter, in Stücken
  • 150 - 200 g Karotten, in Stücken
  • 120 g Zwiebeln, in Stücken
  • 2 EL Majoran, getrocknet
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • ¼ TL Macis
    of 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen
  • 400 g Faschiertes
  • 1 Ei
  • 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1055 kJ / 252 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
11 g
Vezels
2 g
Natrium
373 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten