![Fleischstrudel für Suppe Fleischstrudel für Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43833623-73db-4ee9-af50-86f28ff2e598/Derivates/f177aa9d-3e62-42d1-8f61-aa29791855ab.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
of 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Bröselknödel
40 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Gebackene Leberknödel
2h
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Wurstknödel
1h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Salzburger Nockerl
30 Min