Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
of 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 373 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grammelknödel
1h 30min
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Linzer Seidenknödel
50 min
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min