Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Dessertwein (Eiswein oder siehe Variation)
- 12 TL Marmelade (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 203 kJ / 48 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marzipanschnitten
3h 10min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Haselnussbusserl
9 godz. 30 min
Somloer Nockerl
9h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Spagatkrapfen
11h 50min
Topfenmäuse
1h
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kardinalschnitten
3h
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min