![Weingugelhupf "bsoffene Liesl" Weingugelhupf "bsoffene Liesl"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DB83E03-C424-4D57-A9CA-4CAC07EB8FE6/Derivates/098a47c7-e351-419f-97e3-ab41a313e115.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Semmelbrösel, etwas mehr zum Ausstreuen
- 2 TL Backpulver
- 200 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- Butter, zum Einfetten
- 400 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 - 3 Gewürznelken
- 300 g Schlagobers
- 5 - 6 EL Schokoladenraspel zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1867 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bröselknödel
40min
Anis-Zwieback
1 godz. 45 min
Weiße Pariser Spitzen
12j
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Apfelkren
40min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Nusspotize
2 godz. 20 min
Waldviertler Mohnzelten
1 Std. 30 Min
Gerührter Germgugelhupf
2 Std.
Rumschnitten
50min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Wurstaufstrich
10 min