Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für den Teller
- 10 g Apfelessig
- 120 g Wasser
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1000 g Kirschen
- 140 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 130 g Semmelbrösel
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2h 10min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Topfengolatschen
50min
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Ribiselschnitten
1h
Polsterzipfl
2h 10min
Apfelschlangerl
2h
Sonntags-Striezel
2h 15 min.