![Gefüllte Germteigstangerl (vegan) Gefüllte Germteigstangerl (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4FA3775-E4B5-49C4-AAF1-F6AD80762EE8/Derivates/785756F2-8D38-4F82-A6AF-2669304EFDF5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 250 g Dinkelkörner
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 220 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 200 g Paradeiser, in Würfeln (1 cm)
- 8 grüne Oliven, entkernt, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- etwas Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Ribiselschnitten
1h
Kirschenstrudel
1h 45min
Apfelstrudel
1h 20 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 godz. 40 min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Topfenstrudel
2h 10min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Wurstknödel
1h 20 min