Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 250 g Dinkelkörner
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 220 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 200 g Paradeiser, in Würfeln (1 cm)
- 8 grüne Oliven, entkernt, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- etwas Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Kirschenstrudel
1h 45min
Veganer Liptauer
12 godz. 10 min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Schöberl
20min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Osternest aus Germteig
2 Std.