Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Weizenmehl, universal (siehe Tipp)
- 200 g Dinkelmehl, glatt (siehe Tipp)
- 100 g Feinkristallzucker
- 30 g frische Germ
- 240 g Milch
- 55 - 60 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Größe M)
- Wasser, zum Besprühen
- Hagelzucker, zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Osterpinze
2 godz. 30 min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2 godz. 30 min
Marillenkuchen
1h 30min
Osterpinzen
2h 50min
Erdbeermarmelade
25min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Kärntner Reindling
2h 40min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Osternest aus Germteig
2h
Kokosbusserl
25 Std.