Compatibele versies
Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Gelatineblätter, in Stücken
Zwetschkenröster
- 550 g Zwetschken, frisch, entkernt, in kleinen Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 20 g Rum (optioneel)
- 2 EL Speisestärke, in 4 EL Wasser aufgelöst
- 20 - 40 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 1 ½ TL Zitronenschale
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
Zwetschkenmousse
- 70 - 120 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 2 TL Zimt, gemahlen
- 2 TL Zitronenschale
- 400 g Schlagobers, 36% Fett
- 100 g Wasser
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert und entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
9 godz. 40 min
Nusszwieback
7 godz. 50 min
Semmelknödel
50 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Suppengrundstock
20 min
Lauwarmer Krautsalat
10 min