Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser
- 1700 g Birnen, geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
- 4 - 8 Safranfäden
- 80 - 120 g Zucker
- 120 - 140 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 2 Gewürznelken
-
½
TL Thymian, getrocknet (optioneel)
of ½ TL Rosmarin, getrocknet (optioneel)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1435 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Omas Apfelkompott
20min
Hollerkoch
2h 50min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Kirschenkompott
1h 35min
Powidl
8 Std.
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Semmelbrösel
5 Min
Zwetschkenröster
1h 30min