Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marillensüppchen
- 500 g Marillen, halbiert und entkernt
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft
Gebackene Grießnockerl
- 80 g Weichweizengrieß
- 500 g Milch
- 20 g Butter
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 Ei (Größe M)
- 4 EL Staubzucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Butterschmalz
- Himbeeren zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1277 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternockerl
40min
Osternest aus Germteig
2h
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2u. 40min
Nusszwieback
7u. 50min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Bröselknödel
40min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45min