![Grießflammeri mit Quittenkompott Grießflammeri mit Quittenkompott](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BBEDADB7-6A50-4F50-A8E4-3E311A6AA8BC/Derivates/342F930C-4278-410A-9A7E-558EDB450BB9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenröster
30 min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Orangen mit Mandelschaum
1h 50 min
Hollerkoch
2h 50min
Fedlkoch
10 Std. 35 Min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 Std.
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2hod. 55min
Brombeertorte
4hod. 20min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min