Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min
Marillenröster
30min
Marillenmarmelade
35min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Zwetschkenröster
1h 30min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Powidl
8h
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 godz. 25 min
Marillenknödel "die Besten"
1h