Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenröster
30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1h 50 min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2h 30 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Marillen-Curd
35 Min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50min
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2h 20min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Zwetschkenröster
1h 30min