Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar

4.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
8 Portionen

Ingrediënten

Oberskren
  • frischer Kren geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
    40 - 50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schlagobers kalt
    320 g
  • Sahnesteif
    1 Päckchen
Buchweizenblinis und Fertigstellung
  • Buchweizen
    300 g
  • frische Germ
    15 g
  • Milch
    350 g
  • Sonnenblumenöl etwas mehr zum Ausbacken
    30 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Forellenkaviar gekühlt
    200 - 250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1768 kJ / 423 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...