Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2h 20 min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48sa 30 dk
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1 godz. 30 min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Melanzanicreme
1h 20 min
Apfelkren
40 min
Sauce Tatare
15 Min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h