Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oberskren
- 40 - 50 g frischer Kren, geschält, in dünnen Scheiben, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- 320 g Schlagobers, kalt
- 1 Päckchen Sahnesteif
Buchweizenblinis und Fertigstellung
- 300 g Buchweizen
- 15 g frische Germ
- 350 g Milch
- 30 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Ausbacken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Salz
- 200 - 250 g Forellenkaviar, gekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1768 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Apfelkren
40 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1 godz. 45 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 godz.
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Rindssuppe
2h
Cremespinat
30 min
Grammelknödel
1h 30min