![Kürbiskernpesto Kürbiskernpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5BAB5D6C-2F79-4794-9039-F6353790305E/Derivates/81b2da35-c889-4ba9-a3e3-adef321c4794.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Kürbiskerne
- 2 Bio-Zitronen
- 30 g Salz, unjodiert
- 3 - 4 TL Pfefferkörner, schwarz
- 250 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 10 Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 250 g Kürbiskernöl
- Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5414 kJ / 1293 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 126 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 Min
Karottenpesto
30 Min
Süßer Marillensenf
55 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 godz.
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55 min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2小时 15 分钟
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min