Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 9 Eier
- 200 g Feinkristallzucker (am besten Backzucker)
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack
- 3 EL Schokoladenraspel, zum Bestreuen (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1790 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 godz. 30 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Halloween Kürbiskuchen
4h 20min
Toms Cherry Schoko Pie
1 godz. 40 min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 Std. 45 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 godz. 15 min
Kugelige Mozarttorte
5 Std. 30 Min
Fruchtiger Joghurt-Himbeer-Gugelhupf
1h 20min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 godz.
Schoko-Kokos-Torte
3 Std. 10 Min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min