Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbteig
- 100 g Zucker, fein
- 200 g Butter, in Stücken, gekühlt aber nicht hart
- 300 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
Marillen-Füllung
- 500 g Marillen, halbiert und entsteint
- 150 g Gelierzucker 1:1
- 1 EL Zitronensaft
Fertigstellung der Tarte
- Butter zum Einfetten
- Weizenmehl zum Bemehlen
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2h 50min
Marillen Curd-Tartelettes
1h 30min
Brownies mit Ribiselsorbet
5h
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1sa 10 dk
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1sa 35 dk
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3u. 40min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1sa 10 dk
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min