Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbteig
- 100 g Zucker, fein
- 200 g Butter, in Stücken, gekühlt aber nicht hart
- 300 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
Marillen-Füllung
- 500 g Marillen, halbiert und entsteint
- 150 g Gelierzucker 1:1
- 1 EL Zitronensaft
Fertigstellung der Tarte
- Butter zum Einfetten
- Weizenmehl zum Bemehlen
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2053 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Marillenstrudel
1h 45 min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3h
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
2 godz. 30 min
Nussbeugerl
1h 55min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min