Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Haselnüsse
- 110 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Zwetschken, frisch und 8 Stk. für die Dekoration
- 3 EL Vanillezucker, selbst gemacht (siehe Variation)
- 20 - 30 g Rum (optioneel)
- 400 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt
- 40 - 70 g Honig, nach Geschmack, bzw. Süße der Zwetschken
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenröster
30min
Marillen-Limes
25 Min
Mohnbuchteln mit Zwetschken und Rum-Vanille-Sauce
2h 55min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 Min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2 Std. 20 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 Std. 45 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35 min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min