Apparaten en accessoires
Ribisel-Apfelessig
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
5 Flaschen
Ingrediënten
-
rote Ribiseln abgerebelt600 g
-
Äpfel entkernt, in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Flasche
Eiwitten
1 g
Calorieën
1436 kJ /
342 kcal
Vetten
0.2 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Marillen-Limes
25min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Brombeer-Vanille-Sirup
2u. 15min
Zwetschkenessig mit Schwips
1u.
Zitronenmelissesirup
5u. 10min
Kirschenkompott
1u. 35min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1u. 10min
Marillennektar
2u.
Ribiselgelee
55min
Bärlauchsalz
27u. 25min
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48u.
Fastenbeugerl
1u. 30min