Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Voeding
- per 1 Flasche
- Calorieën
- 1436 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Ribiselgelee
55 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20min
Brombeer-Vanille-Sirup
2j 15 menit
Hollerkoch
2u. 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min