Apparaten en accessoires
Kirschenchutney
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
5 Schraubgläser
Ingrediënten
-
rote Zwiebeln halbiert280 g
-
Olivenöl25 g
-
frische Kirschen entkernt400 g
-
100 g Cranberrys, getrocknetKirschen, entkernt, getrocknet100 g
-
Gelierzucker 3:1225 g
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)70 g
-
Thymian, getrocknet2 TL
-
Salz, unjodiert1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
1455 kJ /
347 kcal
Vetten
6 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Selbst gemacht! Würzig & pikant
32 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Kirschennektar
2u.
Brombeer-Vanille-Sirup
2u. 15min
Zwetschkenessig mit Schwips
1u.
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1u. 5min
Pfirsich-Curry-Chutney
1u.
Hollerkoch
2u. 50min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Kirschenkompott
1u. 35min
Süßer Marillensenf
55min
Marillen-Karotten-Chutney
1684u.
Powidl
8u.