Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberpastete im Glas
4h
Gebackene Leberknödel
2h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48小时 30 分钟
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Rotkraut
1h
Powidl
8 godz.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7u. 10min
Leberreis
35 min
Apfelkren
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min