Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren

Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren

5.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 2u. 40min
6 Gläser

Ingrediënten

  • Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
    250 g
  • Speck roh (Grüner Speck)
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Majoran, getrocknet
    1 EL
  • Cranberrys, frisch
    150 g
  • Rotwein
    250 g
  • Zucker
    30 g
  • Gelierzucker 3:1
    50 g
  • Leber vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
    400 g
  • Zwiebeln halbiert (ca. 250 g)
    2
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rapsöl
    40 g
  • Wacholderbeeren
    1 EL

Voeding per 1 Glas

Calorieën 649 kcal / 2715 kJ
Eiwitten 36 g
Vetten 43 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...