![Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b3fcfc2d-c536-44ec-a56c-5d84150aec2a/Derivates/2b2ca45b-1a41-47aa-a6f2-1945a0a9bccc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2ч.
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2ч. 20 мин.
Feine Streichwurst
14h 30min
Apfelkren
40 мин.
Leberknödel
55 min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Semmelfülle
1 godz. 10 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Leberpastete im Glas
4h
Leberreis
35 min