Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Leberpastete im Glas
4 Std.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Picknick mit Kürbiskern- und Schinkenaufstrich, Brombeer-Birnen-Marmelade, Kartotten-Walnuss-Brot und Topfen-Marillen-Strudel
2 godz. 25 min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 Std. 50 Min
Marinierte Schwammerl in Öl
48u. 30min
Forellencreme
15min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Semmelfülle
1h 10min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min