Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 3 ½ - 4 ½ TL Salz
- 1 TL Apfelessig
- 500 g Erdäpfel, mehlig, am Vortag in Schale gegart, geschält, in Stücken
- 170 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Kartoffelstärke
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 551 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min.
Semmelknödel
50 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Linzer Seidenknödel
50 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Apfelkren
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min