Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almkäsesuppe
25min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Käsenockerl "Tricolore"
50 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Leichte Käsesuppe
25min
Sauce Tatare
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1u.
Kaspressknödelsuppe
1u. 35min
Salzburger Nockerl
30 Min