Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Gebackene Speckknödel
50min
Eachtlengsuppe
45min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Schnittlauchsauce
10min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Almkäsesuppe
25 min
Frittaten
30min
Leichte Käsesuppe
25 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min