Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.