Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Almkäse, in Stücken
of 200 g Bergkäse - 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, universal
- 900 g Wasser
-
100
g trockener Weißwein (z. B. Grüner Veltliner)
of 100 g Wasser - 125 g Schlagobers
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Scheiben Weißbrot, altbacken
- 3 Stängel frische Petersilie
- 2 Eidotter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 719 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Speckknödel
50 min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Käsesuppe
15 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Leberreis
35 min
Mostschaumsuppe
1h 10 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Leichte Käsesuppe
25min
Butternockerl
40 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.