Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Almkäse, in Stücken
of 200 g Bergkäse - 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl, universal
- 900 g Wasser
-
100
g trockener Weißwein (z. B. Grüner Veltliner)
of 100 g Wasser - 125 g Schlagobers
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Scheiben Weißbrot, altbacken
- 3 Stängel frische Petersilie
- 2 Eidotter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 719 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Tiroler Kasnock’n
1h
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Mostschaumsuppe
1h 10min
Kartoffel-Käse-Suppe
30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 Min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Leichte Käsesuppe
25min
Käsesuppe
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h