Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 godz. 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Leberknödel
55min
Feine Streichwurst
14h 30min
Spagatkrapfen
11h 50min
Bröselknödel
40min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Kärntner Reindling
2h 40min