Apparaten en accessoires
Spagatkrapfen
Voorbereiding. 1u. 50min
Totaal 11u. 50min
36 Stück
Ingrediënten
-
Zucker250 g
-
Zimt, gemahlen1 EL
-
Weizenmehl, glatt420 g
-
Butter kalt, in Stücken210 g
-
Eidotter kalt3
-
Milch kalt50 g
-
Weißwein kalt50 g
-
Salz1 Prise
-
Frittieröl1 l
-
Schlagobers (optioneel) zum Servieren
-
Ribiselmarmelade (optioneel) zum Servieren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
701 kJ /
168 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
15.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles in Butter - Steiermark
11 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Punschkrapferl
1hod. 5min.
Eisenbahner von Dr. Oetker
1hod. 30min.
Osternest aus Germteig
2hod.
Linzerkipferl
1hod. 10min.
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min.
Kardinalschnitten
3hod.
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min.
Leberreis
35min.
Schnelle Biskuitroulade
30min.
Burgenländerkipferl
1hod. 25min.
Kaffeekrapferl
2hod.
Eisenbahner
2hod. 30min.