Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (optioneel)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 701 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Osternest aus Germteig
2h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Linzerkipferl
1h 50 min.
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Salzstangerl
1 Std. 25 Min
Polsterzipfl
2h 10min
Punschkrapferl
1h 5min
Kardinalschnitten
3 Std.
Sonntags-Striezel
2h 15 min.
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min