Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Leberreis
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Grammelknödel
1h 30min
Leberknödelsuppe
45 min
Leberknödel
55min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3h
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min