Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 607 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1u. 20min
Semmelknödel
50 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1u. 40min
Salzburger Fleischkrapfen
1u. 30min
Leberreis
35min
Leberknödel
55 Min
Mini-Schaumrollen
1u. 40min
Kaspressknödelsuppe
1u. 35min
Tafelspitz mit Semmelkren
1u. 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3u.