Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
of ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
of 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1754 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2u. 30min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Almbutter
40min
Spagatkrapfen
11 godz. 50 min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Wurstaufstrich
10 Min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Powidl
8h
Gsiberger Leberpastete
3 godz. 30 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min