Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g Milch
- 25 g Maisstärke
- 105 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier (Größe M)
- 1 Eidotter
- 10 g frische Germ
- 280 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- ½ TL Salz
- 290 g Butter, weich, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kirschwasser (optioneel)
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 120 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Osternest aus Germteig
2 godz.
Salzburger Nockerl
30 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20 min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 Std. 10 Min
Spagatkrapfen
11 Std. 50 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3h
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Mohntorte mit Schokoglasur
1h 15min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min
Schnelle Biskuitroulade
30 min