Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g Milch
- 25 g Maisstärke
- 105 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier (Größe M)
- 1 Eidotter
- 10 g frische Germ
- 280 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- ½ TL Salz
- 290 g Butter, weich, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kirschwasser (optioneel)
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 120 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2712 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienische Tomatensauce
2u. 5min
Marillenkuchen
1h 10min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1h 15min
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Mohntorte mit Schokoglasur
1h 15min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
NomNom-Roulade
2h 15min
Kardinalschnitten
3h
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min