Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

4.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
5 Schraubgläser

Ingrediënten

  • frische rote Ribiseln abgerebelt (siehe Tipp)
    1000 g
  • Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
    3 Stängel
  • Prosecco
    200 g
  • Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
    1 Packung

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 1 g
Calorieën 2228 kJ / 531 kcal
Vetten 0 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 121 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...