Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
TM6 TM5

Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

4.9 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
  • 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
  • 200 g Prosecco
  • 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)

Voeding
per 1 Schraubglas
Calorieën
2228 kJ / 531 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
121 g
Vetten
0 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten