Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
TM6 TM5

Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien

4.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g Wasser
  • 500 g Rohrohrzucker
  • 80 g Limettensaft, frisch gepresst
  • 2 TL Lavendelblüten, frisch
    of 1 ½ TL Lavendelblüten, getrocknet
  • 25 g Pistazien, gehackt
  • 1 Zimtstange, halbiert
  • 1400 - 1600 g frische Marillen (siehe Tipp)
  • 6 Gewürznelken

Voeding
per 1 Glas
Calorieën
2059 kJ / 491 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
109 g
Vetten
3 g
Vezels
6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten