![Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6BF252C-1A3E-4B6C-9644-E8A2B40BFAE4/Derivates/d6ff07e2-897f-455a-a2c7-ac9f50aadd2c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Rohrohrzucker
- 80 g Limettensaft, frisch gepresst
-
2
TL Lavendelblüten, frisch
of 1 ½ TL Lavendelblüten, getrocknet - 25 g Pistazien, gehackt
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1400 - 1600 g frische Marillen (siehe Tipp)
- 6 Gewürznelken
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2059 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Marillennektar
2h
Marillenröster
30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zwetschkenröster
1h 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1j 10 menit
Marillenmarmelade
35 min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Preiselbeerkompott
1h 25 min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1j 10 menit
Powidl
8h
Ribiselgelee
55 min