Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Rohrohrzucker
- 80 g Limettensaft, frisch gepresst
-
2
TL Lavendelblüten, frisch
of 1 ½ TL Lavendelblüten, getrocknet - 25 g Pistazien, gehackt
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1400 - 1600 g frische Marillen (siehe Tipp)
- 6 Gewürznelken
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2059 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Hollerkoch
2h 50min
Marillenröster
30 min
Powidl
8h
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1sa 10 dk
Birnenkompott mit Safran
3h
Marillenmarmelade
35 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillennektar
2 Std.
Zwetschkenröster
1h 30min
Apfelkren
40min
Ribiselgelee
55 min