Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 Eier (Größe M)
- 2 TL Salz
- 75 g Schlagobers
- 100 g Brennnesselblätter
- 300 g Milch
- 50 g Sonnenblumenöl
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 500 g Weizenmehl, griffig
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 2 - 3 EL Butter
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 min
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
1j 30 menit
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1j 25 menit