Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier, getrennt
- 250 g Milch
- 320 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Salz
- 250 g Butterschmalz, zum Backen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Gefüllte Germteigstangerl (vegan)
1h 40min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3h 5min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Osternest aus Germteig
2h
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Strudelgrundteig
45 min