Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Semmelbrösel
- 250 g Weichweizengrieß Type 480
- 400 g Geselchtes
- 650 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kohl, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2595 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Bröselknödel
40 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Mohnnudeln
1h 30min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Waldviertler Knödel
1 Std.
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 Min
Semmelknödel
50min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Eiernockerl
30 Min