Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Semmelbrösel
- 250 g Weichweizengrieß Type 480
- 400 g Geselchtes
- 650 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kohl, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2595 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Krautfleckerl
40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Eiernockerl
30min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Semmelknödel
50min
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1h 20min
Ribiselschnitten
1h
Erdäpfelkas
5min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.