Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Rosinen
-
2
EL Rum
of 2 EL Apfelsaft - 500 g Äpfel, Sorte Braeburn
- ½ Bio-Zitrone
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Zimt, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillepaste
- 80 g Honig
- 300 g Magertopfen
- 40 g Haferflocken, feinblättrig
- 2 - 3 EL Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 211 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnenkuchen mit Walnüssen
1h
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Osternest aus Germteig
2h
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1h 20min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Marillenkuchen
1h 30min
Gotl-Zopf
2h 15 min.
Schneller Apfelkuchen
1h 30min