Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Rosinen
-
2
EL Rum
of 2 EL Apfelsaft - 500 g Äpfel, Sorte Braeburn
- ½ Bio-Zitrone
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Zimt, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillepaste
- 80 g Honig
- 300 g Magertopfen
- 40 g Haferflocken, feinblättrig
- 2 - 3 EL Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 211 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnenkuchen mit Walnüssen
1 godz.
Gotl-Zopf
2 Std. 15 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 godz. 30 min
Osterpinze
2h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 godz. 15 min
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
35 min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 godz. 30 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25 min
Osternest aus Germteig
2 Std.