Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Rosinen
-
2
EL Rum
of 2 EL Apfelsaft - 500 g Äpfel, Sorte Braeburn
- ½ Bio-Zitrone
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Zimt, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillepaste
- 80 g Honig
- 300 g Magertopfen
- 40 g Haferflocken, feinblättrig
- 2 - 3 EL Mandelstifte
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1403 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 211 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 Min
Menü: Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse; Topfenauflauf
1 Std. 25 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Osterpinze
2 godz. 30 min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 Std. 30 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Osternest aus Germteig
2h