Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 500 g Erdäpfel, geschält
- 600 g Kürbisfleisch
- 10 g Tomatenmark
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
-
8
Frankfurter
of 8 Debreziner - 1 Spritzer Essig
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Kürbisgulasch
45min
Semmelknödel
50min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Krautfleckerl
40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min