Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 500 g Erdäpfel, geschält
- 600 g Kürbisfleisch
- 10 g Tomatenmark
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
-
8
Frankfurter
of 8 Debreziner - 1 Spritzer Essig
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Kürbisgulasch
45 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Eiernockerl
30 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Semmelknödel
50 Min
Fisolengulasch
1h 10 min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min