Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 500 g Erdäpfel, geschält
- 600 g Kürbisfleisch
- 10 g Tomatenmark
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
-
8
Frankfurter
of 8 Debreziner - 1 Spritzer Essig
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1129 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10 phút
Fisolengulasch
1h 10 phút
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 phút
Krautsuppe
55min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Eiernockerl
30 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Kürbisgulasch
45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min