Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Suppengemüse, in Stücken
- 50 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 350 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm),
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Rollgerste
- 100 g Weißwein
- 1000 g Wasser
-
2
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 - 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ EL Liebstöckel, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtopfgewicht 250 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1873 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 101 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Ritschert (XXL)
1h
Leberreis
35 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 min
Kärntner Kasnudeln
1 godz. 45 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Kärntner Reindling
2h 40min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min