Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g frischer Kren, geschält, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 750 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, in Stücken
- 35 g Zucker
- 100 g Apfelsaft
- 1 TL Salz, unjodiert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 762 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Marillenröster
30 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Osterpinzen
2hod. 50min
Powidl
8h
Bröselknödel
40min
Zwetschkenröster
1h 30min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min
Waldviertler Knödel
1 godz.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min