Geräucherter Forellenaufstrich

Geräucherter Forellenaufstrich

4.5 25 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln geschält, halbiert
    50 g
  • Forellenfilet, geräuchert in Stücken
    100 g
    100 g Saiblingsfilet, geräuchert
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Sauerrahm
    50 g
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Kren, frisch (optioneel) oder aus dem Glas (nach Geschmack)
    1 - 2 TL
  • Schnittlauch, frisch geschnitten, zum Verfeinern (optional)

Voeding per 1 Portion

Calorieën 168 kcal / 702 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7 g
Natrium 326 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...