Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
-
100
g Forellenfilet, geräuchert, in Stücken
of 100 g Saiblingsfilet, geräuchert - 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 TL Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack) (optioneel)
- Schnittlauch, frisch, geschnitten, zum Verfeinern (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatstrudel mit Schafskäse
1u. 50min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Gemüseaufstrich
1u.
Apfelpunsch-Sirup
45min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Fruchtecken
1h 20min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Geen beoordelingen
Liptauer
15min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 min
Einfache Cremeschnitte
3 godz. 45 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min