Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, geschält, halbiert
-
100
g Forellenfilet, geräuchert, in Stücken
of 100 g Saiblingsfilet, geräuchert - 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 - 2 TL Kren, frisch oder aus dem Glas (nach Geschmack) (optioneel)
- Schnittlauch, frisch, geschnitten, zum Verfeinern (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35 min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 min
Gemüseaufstrich
1h
Frühlingsaufstrich
20 min
Schwarzwälder Kirschdessert
1h 40min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 min
Jägersauce mit Knödel
50min
Marilleneis
15 min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min