Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 752 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 537 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Eachtlengsuppe
45 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Krautsuppe
55 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Fiakergulasch
2h 15min
Letscho
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min