Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 25 g Butter
- 1 roter Paprika (à ca. 150-200 g)
- 1 Msp. Paprikapulver, edelsüß
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 Schmelzkäse Ecken (RUPP Enzian Emmentaler)
- 500 g Wasser
- 1 - 2 TL frische Thymianblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 692 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Almkäsesuppe
25min
Paprikasuppe
30 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Käsenockerl "Tricolore"
50 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Leichte Käsesuppe
25min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.