Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
-
2
Prisen Zimt, gemahlen
of 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen - 60 g Butter, in Stücken
- 80 g Polenta, fein
- 375 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 45 - 55 g Zucker
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1952 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 276 mg
Alternatieve recepten
Topfenschmarrn
50 Min
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1 godz. 30 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 min
Apfel-Couscous-Frühstück
50 Min