Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Milch
- 20 g Vanillezucker
- 2 TL Zitronenschale
- 20 g Butter, etwas mehr zum Braten
- 150 g Polenta
- 300 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 250 g Wasser
- 20 - 50 g Rohrzucker, je nach Süße der Äpfel, etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Zimt, gemahlen, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Msp. Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft, je nach Apfelsorte (optioneel)
- 30 g Rosinen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2223 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Topfenschmarrn
50min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25min
Topfenwaffeln
30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Schnelle cremige Polenta
25min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Hirse-Quark-Auflauf
1h 15min
Apfel-Hirse-Auflauf
1h 40min
Grießauflauf
1h 30min