Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 880 g Wasser
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - Olivenöl zum Einfetten
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 30 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1011 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Süßkartoffel-Blätterteig-Ecken
50min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1h
Pikante Sterzschnitten
55min
Apfel-Karotten-Dinkelweckerl
10 Std. 30 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Linsenschnitten
1h