Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Mandeln, geschält
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 100 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 80 g frische Beeren, gemischt (z. B. Ribisel, Heidelbeeren, Himbeeren), etwas mehr zum Dekorieren
- 80 g Staubzucker
- 100 g Frischkäse (Doppelrahmstufe)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1387 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Zitronen-Heidelbeer-Cupcake "Flower Power"
2h 35min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 godz.
Obstkuchen
1h
Oster-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Zitronen-Cupcakes mit Heidelbeer-Frischkäse-Buttercreme
1h 30min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Bananennussbrot
1 Std. 10 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min