Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuitböden
- 220 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Backpulver von Dr. Oetker
- 6 Eier (Größe M)
- 240 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
Frischkäse-Creme
- 350 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), z. B. Philadelphia, natur
- 250 g Magertopfen
- 250 g Schlagobers, kalt
- 100 g Staubzucker
- 1 TL Vanillepaste von Dr. Oetker
- 2 Päckchen Sahnesteif (à 8 g) von Dr. Oetker
- 1 Msp. Lebensmittelfarbe, rot oder pink (z. B. Dr. Oetker Back- & Speisefarben)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1297 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 213 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5min
Blüten-Beeren-Torte
1h 30min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30min
Schwarzwälder Kirschdessert
1h 40min
Kuchen mit Hase
1h 30min
Bienenkuchen mit Topping
1h 25min
Number Cake 10 Jahre Thermomix® Österreich
5h
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Schoko-Vanille-Schnitte
4 Std.
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 min
Nutella-Schnitte
2h