Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Milch
- Rapsöl zum Einfetten
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1470 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Apfel-Nuss-Muffins
45 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Topfenschmarrn
50min
Kakaopancakes mit heißen Himbeeren
40min
Batzerlgugelhupf
2 Std. 50 Min
Palatschinken
45 min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Germknödel
1h