Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
- 200 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 200 g Zucker
- 15 g Vanillezucker
-
1 - 2
TL Butterschmalz
of 1 - 2 TL Rapsöl - 4 Eier (Größe M)
-
135
g Naturjoghurt (3,6% Fett)
of 135 g Sauerrahm -
150 - 250
g gemischtes frisches Obst (z. B. Beeren, Marillen in Spalten, Kirschen)
of 250 g Beeren, gemischt, gefroren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Schneller Beerenstrudel
50 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Birnenkuchen mit Walnüssen
1 godz.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Schneller Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min