Compatibele versies
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Semmelbrösel, vegan
- 80 g Haselnüsse, ganz
- 500 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm) (siehe Tipp)
- 4 EL vegane Margarine, etwas mehr zum Einfetten
- 160 g Nussnougat, gekühlt (vegan)
- 800 g Zwetschken, frisch (siehe Tipp)
- 100 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- ½ TL Salz
- ½ TL Gewürznelken
- 85 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 10 - 15 g Zitronensaft, frisch gepresst, je nach Säuregrad der Zwetschken
- 2 EL Staubzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1771 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 355 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Schokokipferl
1h 30min
Polo Nero
50min
Dotterbusserl
50min
Vanillekipferl von Dr. Oetker
1h 30min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Windringerl
3h
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Österreichischer Brunch
4u. 35min
Lasagne
1h 45min
Schokogugels mit Schlagobers
1h