Compatibele versies
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Semmelbrösel, vegan
- 80 g Haselnüsse, ganz
- 500 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm) (siehe Tipp)
- 4 EL vegane Margarine, etwas mehr zum Einfetten
- 160 g Nussnougat, gekühlt (vegan)
- 800 g Zwetschken, frisch (siehe Tipp)
- 100 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- ½ TL Salz
- ½ TL Gewürznelken
- 85 g Zucker
- 1 Zimtstange
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 10 - 15 g Zitronensaft, frisch gepresst, je nach Säuregrad der Zwetschken
- 2 EL Staubzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1771 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 355 mg
Alternatieve recepten
Bären-Muffins
1h 5 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 godz. 50 min
Wiener Kugeln
50min
Mango Island in the Sun
20min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Schoko-Vanille-Schnitte
4 Std.
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1h 45 min
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Osternest aus Germteig
2 Std.